fbpx
Πόσο “βρώμικο” είναι ένα σαπούνι;

Μόλις μπήκες στην τουαλέτα κάποιου καταστήματος και διαπιστώνεις ότι το σαπούνι είναι βρώμικο και εκεί ξεκινά η εσωτερική πάλη σου σχετικά με το αν πρέπει τελικά ή όχι να το χρησιμοποιήσεις. Αν επιλέγεις να το παρακάμψεις από φόβο ότι δεν είναι ασφαλές για την υγεία σου, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ειδικοί υγείας.

Οι ίδιοι μάλιστα υπογραμμίζουν ότι ακόμα κι αν το σαπούνι χρησιμοποιείται από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και δείχνει βρώμικο, δεν πρέπει να ανησυχείς για την υγεία και την ασφάλειά σου, καθώς ένα πολυχρησιμοποιημένο σαπούνι δεν είναι ποτέ επικίνδυνο για την υγεία. Οπότε, είναι προτιμότερο να πλύνεις τα χέρια σου σε μια τέτοια περίπτωση και όχι να φύγεις.


Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες έρευνες, αν και δεν είναι διόλου απίθανο μια πλάκα σαπουνιού να καλύπτεται από βακτήρια, αυτά δεν παραμένουν στα χέρια μετά το πλύσιμο. Τα μικρόβια, να γνωρίζεις, παρασύρονται από το νερό κατά το ξέβγαλμα. Στην πραγματικότητα μάλιστα, χτυπάς με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, αφού και τα χέρια σου απολυμαίνεις πλένοντάς τα και, ταυτόχρονα, καθαρίζεις το σαπούνι.

Την επόμενη φορά που θα δείς ένα σαπούνι να είναι ”βρώμικο”, θυμήσου ότι το σαπούνι είναι απο τα μοναδικά προιόντα στον πλανήτη που δεν σου μεταφέρει μικρόβια και ιούς, αντιθέτως τους απομακρύνει.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Φόρμα ενδιαφέροντος

Αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη και θέλετε να αναλάβουμε τον στολισμό σας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αφού μας στείλετε τα στοιχεία  (ημερομηνία, ώρα, εκκλησία, τύπος μυστηρίου κ.λ.π.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα της ημερομηνίας και να σας δώσουμε προσφορά.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε!!!

Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας!!!