fbpx

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα

Για να παραγγείλετε προιόντα, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας αλλα και να να ενημερώνεστε για τα καινουρια μας προιόντα κατα την επίσκεψή σας στην σελίδα της Fiore Domenica , θα σας ζητηθεί ίσως να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία (πχ. Όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κτλ.). Τα στοιχεία που δηλώνετε στην σελίδα μας αφορούν αποκλειστικά και μόνο την ομαλή διασφάλιση της λειτουργίας της υπηρεσίας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν απο τρίτο πρόσωπο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 που αφορά την προστασία απο επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Fiore Domenica λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε εγγεγραμένος στη σελίδα μας και διαγράφονται μετά την οποιαδήποτε λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνετε στη σελίδα της Fiore Domenica χρησιμοποιούνται αποκλειστικά απο αυτήν. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο εγγεγραμένος έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fiore Domenica χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο και διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).
Γενικά, ζητάμε μόνο τις πληροφορίες που θα χρειαστούν για την συνεπή παράδοση των προιόντων που επιλέξατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Ασφάλεια

Ασφαλείς Συναλλαγές

Η Fiore domenica θεωρεί προσωπική υπόθεση την ασφάλεια των στοιχείων σας. Είναι ευθύνη της εταιρίας να διατηρήσει εμπιστευτικές τις οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικές με τους πελάτες μας. Προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με υψηλών προδιαγραφών ασφάλεια, τόσο κατά την παραλαβή, όσο και κατά τη διάρκεια της διατήρησης των δεδομένων.

Η Fiore domenica χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Η Fiore domenicα χειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με ασφάλεια και μετά την παραγγελία σας. Κάποια δεδομένα πρέπει να παραμείνουν στο σύστημα μέχρι την αποστολή των προϊόντων ή και αργότερα. Τα δεδομένα αυτά εγκαθίστανται σε εξυπηρετητές ασφαλείς στους οποίους πρόσβαση έχουν μόνο πιστοποιημένοι συνεργάτες μας. Τα συστήματα αυτά δεν επικοινωνούν απευθείας με το Internet για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Де в Україні можна оформити кредитну картку з лімітом онлайн не виходячи з дому? Є кілька банків з даною послугою.

Мікрокредитування відбувається в онлайн-форматі, а значить кредит 15 000 гривень ви можете перебувати вдома, в затишному кафе або ж у друзів.

Деякі МФО, які дають усім кредит в Україні просять надати фото, але на ринку достатньо організацій, які готові надавати гроші без фото .

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Φόρμα ενδιαφέροντος

Αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη και θέλετε να αναλάβουμε τον στολισμό σας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αφού μας στείλετε τα στοιχεία  (ημερομηνία, ώρα, εκκλησία, τύπος μυστηρίου κ.λ.π.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα της ημερομηνίας και να σας δώσουμε προσφορά.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε!!!

Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας!!!