fbpx
How to use soap

Πως χρησιμοποιούμε σωστά το σαπούνι

Πως χρησιμοποιούμε σωστά το σαπούνι Αγαπάμε πολύ τα σαπούνια στη Fiore Domenica. Νομίζουμε ότι είναι υπέροχα! Αν πιστεύετε κ εσείς ότι είναι επίσης φοβερά, τότε θα στοιχηματίσουμε ότι σας αρέσουν τα φυσικά σαπούνια. Φυσικά, ποιος δεν θα ασχολιόταν με τα φυσικά Διαβάστε περισσότερα…

Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από

Απολέπιση της επιδερμίδας: το μυστικό λάμψης.

Ποιος δεν ονειρεύεται ένα άψογο, λαμπερό δέρμα; Όταν τα νεκρά κύτταρα παραμένουν στην επιφάνεια για αρκετό καιρό τότε η επιδερμίδα μας δείχνει άτονη και θαμπή. Η απολέπιση της επιδερμίδας είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε το δέρμα σας και να Διαβάστε περισσότερα…

Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από
Απολέπιση επιδερμίδας
Beard oil ή Beard Balm;

Η διαφορά μεταξύ του Beard oil και Beard balm.

Beard oil ή Beard Balm; Η αγορά είναι γεμάτη με πολλά διαφορετικά προϊόντα γενειάδας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και όλα αναφέρονται σε διαφορετικούς σκοπούς και αποτελέσματα. Αλλά όταν δύο προϊόντα περιποίησης γενειάδας έχουν την ίδια επίδραση στην τρίχα, οι πελάτες σκοντάφτουν όταν έρθει η ώρα ποιο προϊόν να επιλέξουν.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από
skincare-winter-tips

Βελούδινη επιδερμίδα το χειμώνα

Winter Body Glow 3 βημάτα για βελούδινη επιδερμίδα το χειμώνα Ο χειμώνας έρχεται – πράγμα που σημαίνει ότι είναι η ώρα να μείνετε περισσότερο στο σπίτι και να επενδύσετε σε μια ζεστή χουχουλιάρικη κι άνετη φόρμα. Κακομάθετε τον εαυτό σας Διαβάστε περισσότερα…

Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από

Τέλεια πόδια χωρίς κυτταρίτιδα.

Όπως είναι λογικό θέλουμε να απαλλαγούμε γρήγορα από την κυτταρίτιδα και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με σμιλεμένο σώμα και τέλεια πόδια. Για να το πετύχουμε θα πρέπει να υιοθετήσουμε κάποιες πολύ σημαντικές συνήθειες.

Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από
cellulite-orange
Λεβάντα

Η ευεργετική λεβάντα

Η λεβάντα είναι ένα φυτό που δεν χρειάζεται συστάσεις.

Χάρη στις πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες της χρησιμοποιείτε εδώ και αιώνες κυρίως για την προσωπική φροντίδα και ομορφιά. Η αίσθηση της χαλάρωσης που σου δίνει το άρωμα της είναι απλά μοναδική.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από

Τα οφέλη του ενεργού άνθρακα

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά φυσικού καθαρισμού των πόρων. Επίσης είναι ευεργετικό για το δέρμα σας και με μερικούς άλλους τρόπους. Θέλετε νεανικό δέρμα και μικρότερους πόρους; Φυσικά και θέλετε! Ποιος δεν θέλει νεανικό δέρμα με μικροσκοπικούς, καθαρούς, ανύπαρκτους πόρους;

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από
Ενεργός άνθρακας
French red clay

Η κόκκινη άργιλος και οι ιδιότητες της

Η Κόκκινη άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανική για την ανανέωση της επιδερμίδας. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδια του σιδήρου που επιτυγχάνει την αναγέννηση των κυττάρων, δυναμώνοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας της λάμψη. Η χρήση της προτείνεται σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα έχει σημάδια, όπως είναι οι ουλές, οι ραγάδες, σημάδια από κάψιμο, κοκκινίλες που προέρχονται από σπασμένα αιμοφόρα αγγεία, μελανιές κ.α.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από

Υπάρχει άραγε “βρώμικο” σαπούνι;

Πόσο “βρώμικο” είναι ένα σαπούνι;

Μόλις μπήκες στην τουαλέτα κάποιου καταστήματος και διαπιστώνεις ότι το σαπούνι είναι βρώμικο και εκεί ξεκινά η εσωτερική πάλη σου σχετικά με το αν πρέπει τελικά ή όχι να το χρησιμοποιήσεις. Αν επιλέγεις να το παρακάμψεις από φόβο ότι δεν είναι ασφαλές για την υγεία σου, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ειδικοί υγείας.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από
Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Φόρμα ενδιαφέροντος

Αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη και θέλετε να αναλάβουμε τον στολισμό σας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αφού μας στείλετε τα στοιχεία  (ημερομηνία, ώρα, εκκλησία, τύπος μυστηρίου κ.λ.π.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα της ημερομηνίας και να σας δώσουμε προσφορά.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε!!!

Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας!!!