fbpx

Μια από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπου είναι η καθαριότητα! Από αρχαιοτάτων χρόνων η σημασία των καθαριστικών που χρησιμοποιούνταν ήταν τόσο σημαντική, γι’αυτό και βλέπουμε σε πολλές γραφές να αναφέρουν τι είδους καθαριστικά χρησιμοποιούσαν! Το σαπούνι ήταν το πιο καθοριστικό, καθαριστικό!

Baby Powder

Οι εποχές μας βέβαια στράφηκαν στο υγρό σαπούνι για λόγους ευκολίας. Θα πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι το να περιποιείσαι το σώμα σου και ο χρόνος που διαθέτεις για να το περιποιηθείς είναι πάρα πολύ σημαντικός και στην ψυχή αλλά και στην ψυχολογία.

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές την έκφραση “έκανα μπάνιο και ξελάφρωσα” είναι μια πολύ συχνή έκφραση που χρησιμοποιείται από όλους μας. Κάνοντας μπάνιο και προσέχοντας κάθε χιλιοστό του σώματος μας δίνουμε αξία στην ύπαρξή μας, το σώμα μας δέχεται όλη την προσοχή μας και αναζωογονείται.

Η καθημερινότητα μας, μας κάνει να το ξεχνάμε αλλα το σώμα μας είναι η πιο δυνατή μηχανή του πλανήτη και αξίζει την μεγαλύτερη προσοχή μας! Χρησιμοποιώντας σαπούνι καταλαβαίνεις την διαφορετική αίσθηση που σου αφήνει από ένα οποιοδήποτε άλλο αφρόλουτρο. Η μυρωδιά και η απαλότητα που αφήνει πάνω στο σώμα μας είναι μοναδική!

Κατηγορίες: Tips

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Φόρμα ενδιαφέροντος

Αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη και θέλετε να αναλάβουμε τον στολισμό σας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αφού μας στείλετε τα στοιχεία  (ημερομηνία, ώρα, εκκλησία, τύπος μυστηρίου κ.λ.π.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα της ημερομηνίας και να σας δώσουμε προσφορά.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε!!!

Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας!!!