fbpx

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά φυσικού καθαρισμού των πόρων. Επίσης είναι ευεργετικό για το δέρμα σας και με μερικούς άλλους τρόπους. Θέλετε νεανικό δέρμα και μικρότερους πόρους; Φυσικά και θέλετε! Ποιος δεν θέλει νεανικό δέρμα με μικροσκοπικούς, καθαρούς, ανύπαρκτους πόρους;

Μέχρι τώρα ξέρατε ότι πρέπει να διατηρήσετε τους πόρους σας καθαρούς και υγιείς για ένα νεανικό δέρμα, αλλά ξέρατε ότι το δέρμα σας θα επωφεληθεί από τη χρήση ενεργού άνθρακα;

Μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού ενεργού άνθρακα έχει επιφάνεια μεγαλύτερη από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου! Όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν περιποίησης δέρματος που περιέχει ενεργό άνθρακα, είναι ένα ισχυρό αποτοξινωτικό καθαρισμού των πόρων για καθαρό δέρμα χωρίς λεκέδες.

Έχει αποδειχθεί ότι ο ενεργός άνθρακας φτάνει βαθιά στους πόρους σας για να αφαιρέσει τοξίνες και ακαθαρσίες προσφέροντας ευεργετική απολέπιση για μια πιο ομαλή, πιο εκλεπτυσμένη λάμψη στο δέρμα σας.

Οι ρύποι, οι τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα, τα χημικά και άλλα δηλητήρια έλκονται από τα μόρια του άνθρακα και ξεπλένονται.

8 Οφέλη για το δέρμα όταν χρησιμοποιείτε σαπούνι με ενεργό άνθρακα.

1. Φροντίζει το λιπαρό δέρμα

Λιπαρή επιδερμίδα; Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε δοκιμάσει αμέτρητους τρόπους για την αντιμετώπιση του λιπαρού δέρματος. Αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο το καλοκαίρι. Ο ενεργός άνθρακας μπορεί να είναι μόνο το συστατικό που χρειάζεστε για να εξισορροπήσετε τα πράγματα. Το σαπούνι ενεργού άνθρακα μπορεί να τραβήξει τα ανεπιθύμητα υπερβολικά έλαια από το δέρμα σας μαζί με τη βρωμιά από το δέρμα. Αυτό σας δίνει μια ομαλή εμφάνιση χωρίς λιπαρότητα.

2. Καθαρίζει βαθιά το δέρμα σας

Το σαπούνι με ενεργό άνθρακα έχει την τέλεια ικανότητα να ελέγχει τη λιπαρότητα του προσώπου, είναι επίσης αποτελεσματικό στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, παρέχοντας έτσι καθαρό και άψογο δέρμα. Λειτουργεί θαυμάσια για τον καθαρισμό των ακαθαρσιών των πόρων, που ευθύνονται για τα σπυράκια. Λειτουργεί απορροφώντας λιπαρότητα, βαθιά υπολείμματα από περιβαλλοντικούς ρύπους για την αποτοξίνωση του δέρματος. Μετά τη χρήση του, το δέρμα σας θα πρέπει να το αισθάνεστε λείο και οι πόροι σας θα πρέπει να είναι ορατά πιο μικροί. Προσφέρει εκπληκτικό βαθύ καθαρισμό, επειδή οι τοξίνες κολλούν στον ενεργό άνθρακα.

3. Βοηθάει στη μείωση της ακμής

Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της ακμής σας, πόσο σοβαρή είναι, τι την προκαλεί και τι άλλο συμβαίνει, ο ενεργός άνθρακας μπορεί να βοηθήσει. Το σαπούνι με ενεργό άνθρακα είναι γνωστό ότι είναι πολύ ευεργετικό στη θεραπεία της ακμής γιατί θα καθαρίσει και θα απομακρύνει τη λιπαρότητα, τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες πάνω και κάτω από το δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο εξαλείφει την ακμή. Μερικές φορές καθαρίζει ακόμη και τα σημάδια του προσώπου που προκύπτουν από την ακμή.

4. Μειώνει το μέγεθος των πόρων

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, η βρωμιά, οι τοξίνες κατακλύζουν τους πόρους σας, καθιστώντας τους πιο αξιοπρόσεχτους και διευρυμένους στην εμφάνιση. Όταν οι πόροι σας δεν είναι καθαροί, ούτε η επιδερμίδα σας είναι. Το σαπούνι με ενεργό άνθρακα είναι η καλύτερη λύση για αυτό, καθώς βοηθά να τραβηχτεί η βρωμιά από τους πόρους σας, καθιστώντας τους λιγότερο ορατούς και μειώνει το μέγεθός τους. Αυτό αφήνει στο πρόσωπό σας μια αίσθηση φρεσκάδας.

5. Απαλή απολέπιση

Η υφή του άνθρακα δημιουργεί έναν απαλό φυσικό απολεπιστικό. Το σαπούνι με ενεργό άνθρακα είναι ελαφρώς αμμώδης, το οποίο μπορεί να παρέχει ακριβώς την απαλή απολέπιση που χρειάζεστε. Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος μαζί με την εξαγωγή βρωμιάς από το δέρμα, ενώ οι αντιμικροβιακές του ιδιότητες βοηθούν στην πρόληψη λοιμώξεων του δέρματος. Επίσης έχει την ικανότητα να βοηθάει με τις ιδιότητες του στην αντιμετώπιση δερματικών διαταραχών, όπως ακμή, κηλίδες.

6. Κάνει το δέρμα πιο σφιχτό και πιο σφριγηλό

Το χαλαρό δέρμα δείχνει την έναρξη της γήρανσης. Είναι σημαντικό να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα το νωρίτερο. Ο ενεργός άνθρακας έχει την ιδιότητα να κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό και πιο σφιχτό με γρήγορους ρυθμούς.

7. Αποτρέπει την πρόωρη γήρανση

Το σαπούνι με ενεργό άνθρακα ειδικά σε συνδυασμό με άλλα ενεργά συστατικά, όπως η κόκκινη άργιλος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να σταματήσει η πρόωρη γήρανση. Βοηθά στην εξάλειψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, εμποδίζοντας έτσι να φαίνεστε γερασμένοι και να έχετε ένα θαμπό, κουρασμένο πρόσωπο.

8. Ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος

Η καταλληλότητα αποτελεί μεγάλη ανησυχία κατά τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος περιποίησης προσώπου. Λοιπόν, το σαπούνι άνθρακα είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

Ενώ, από τη μία πλευρά, εξάγει το υπερβολικό λάδι από το λιπαρό δέρμα, από την άλλη, ενυδατώνει και θρέφει το ξηρό δέρμα. Επιπλέον, είναι επίσης κατάλληλο για τον ευαίσθητο τύπο δέρματος. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις δερματικές αλλεργίες και ερυθρότητα στο πρόσωπο.

Πούδρα ενεργού άνθρακα
Πούδρα ενεργού άνθρακα

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Φόρμα ενδιαφέροντος

Αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη και θέλετε να αναλάβουμε τον στολισμό σας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αφού μας στείλετε τα στοιχεία  (ημερομηνία, ώρα, εκκλησία, τύπος μυστηρίου κ.λ.π.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα της ημερομηνίας και να σας δώσουμε προσφορά.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε!!!

Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας!!!