fbpx

Πως χρησιμοποιούμε σωστά το σαπούνι

Αγαπάμε πολύ τα σαπούνια στη Fiore Domenica. Νομίζουμε ότι είναι υπέροχα! Αν πιστεύετε κ εσείς ότι είναι επίσης φοβερά, τότε θα στοιχηματίσουμε ότι σας αρέσουν τα φυσικά σαπούνια. Φυσικά, ποιος δεν θα ασχολιόταν με τα φυσικά χειροποίητα σαπούνια; Είναι πολύ ανώτερα για το δέρμα και η δημιουργία τους είναι μια μορφή τέχνης από μόνη της! Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν σωστά τα σαπούνια τους. Είτε για να πλένεστε είτε για να τα αποθηκεύετε σωστά, οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν πώς να κάνουν τα σαπούνια τους να λειτουργούν και να βγάζουν την μαγεία τους.

Τριφτείτε σαν επαγγελματίας!

Ας μιλήσουμε για το πρώτο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, εφαρμόζοντας την μπάρα σαπουνιού στο δέρμα με το χέρι σας. Εντάξει, ξέρουμε ότι ακούγεται λίγο παράλογο να πούμε ότι το πιο απλό πράγμα μπορεί να είναι λάθος. Όμως, είναι λάθος. Το δέρμα σας απλά δεν πρόκειται να δημιουργήσει το είδος αφρού που θα κάνει ένα γάντι πλυσίματος ή μια λούφα ή ένα σφουγγάρι. Α, επίσης ξοδεύετε περισσότερο σαπούνι όταν πλένεστε απευθείας με τα χέρια σας. Έτσι σας προτείνουμε τα παρακάτω…

  • Τρίψτε το πανί ή τη λούφα μερικές φορές με τη πλάκα σαπουνιού. Το σαπούνι θα απορροφηθεί στη συνέχεια στο υλικό και θα παραχθεί ένας υπέροχος αφρός. Στη συνέχεια, μπορείτε να τριφτείτε. Έτσι θα χρησιμοποιεί λιγότερο σαπούνι από ό,τι αν τρίβατε με το χέρι.
  • Κάντε λίγο πιο δροσερά ντους καθώς το ζεστό νερό δυσκολεύει τη δημιουργία αφρού. Αυτό σημαίνει ότι η μπάρα σαπουνιού σας θα διαρκεί περισσότερο.

Μιλώντας για μεγαλύτερη διάρκεια, μπορείτε να κάνετε τις πλάκες σαπουνιού σας να διαρκέσουν περισσότερο κάνοντας μερικά απλά πράγματα.

Προετοιμάστε και αποθηκεύστε τις μπάρες σαπουνιού σας για μέγιστη χρήση.

Το νόημα του παιχνιδιού εδώ είναι να διατηρείτε το σαπούνι σας όσο πιο στεγνό γίνεται όταν στην πραγματικότητα δεν το τρίβετε. Όσο πιο καλά στεγνώνει, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Ας ξεκινήσουμε με αυτό που κάνετε όταν ανοίγετε τη συσκευασία ή το κουτί του σαπουνιού σας.

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να αφήσετε τη πλάκα σαπουνιού να σκληρύνει και να ωριμάσει για 6-8 εβδομάδες, προκειμένου όλα τα συστατικά να κολλήσουν μεταξύ τους όσο πιο σφιχτά και στεγνά γίνεται. Αυτό όμως το κάνουμε εμείς για εσάς!
  • Τώρα, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια ότι αυτό δεν ισχύει για όλα τα σαπούνια που αγοράζετε, όμως τα δικά μας, είναι προ-ωριμασμένα. Επομένως, εάν δεν είστε υπομονετικοί, σκεφτείτε να αγοράσετε προ-ωριμασμένο σαπούνι όπως αυτά της Fiore Domenica. Αυτή η προϋπόθεση ισχύει για τα σαπούνια ελαιολάδου και όχι για τα γλυκερίνης.
  • Αν η μπάρα σαπουνιού σας φαίνεται μεγάλη κόψτε την σε μικρότερα κομμάτια.
  • Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για την ιδέα ότι η μικρότερη επιφάνεια σαπουνιού σημαίνει ότι λιγότερο νερό χτυπά το σαπούνι. Όταν λιγότερο σαπούνι υγραίνεται ανά πλύση, τότε περισσότερο από το σαπούνι παραμένει στεγνό για μελλοντική χρήση.
  • Το πώς θα επιλέξετε να το κόψετε εξαρτάται από εσάς. Συνήθως είναι σε μισά ή τρίτα, ανάλογα με το μέγεθος της αρχικής σας μπάρας σαπουνιού.
  •  Τα υπόλοιπα κομμάτια αποθηκεύστε τα σε μια συσκευασία που θα παραμείνουν στεγνά, για όταν τα χρειαστείτε.

Τώρα που το σαπούνι σας είναι έτοιμο για χρήση και το τρίψατε σαν πρωταθλητής, η σωστή αποθήκευση του είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση για τη μεγιστοποίηση της μακροζωίας του. Για άλλη μια φορά, το νόημα του παιχνιδιού είναι να το προσπαθήσουμε. Έτσι, όταν το αποθηκεύετε, χρησιμοποιήστε κάτι που ενθαρρύνει τη ροή του αέρα όπως ένα πιάτο σαπουνιού. Με αυτόν τον τρόπο το νερό μπορεί να στραγγίσει και το σαπούνι μπορεί να στεγνώσει σωστά. Όσο περισσότερη κυκλοφορία αέρα, τόσο το καλύτερο, γι’ αυτό προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ένα σκεύος σαπουνιού με πολλές τρύπες. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το κουτί σαπουνιού στην μακριά από την μπανιέρα και μακριά από την κεφαλή του ντους, ώστε να στεγνώσει πιο γρήγορα.

Κατηγορίες: HomeTips

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Φόρμα ενδιαφέροντος

Αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη και θέλετε να αναλάβουμε τον στολισμό σας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αφού μας στείλετε τα στοιχεία  (ημερομηνία, ώρα, εκκλησία, τύπος μυστηρίου κ.λ.π.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα της ημερομηνίας και να σας δώσουμε προσφορά.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε!!!

Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας!!!